
Met de nieuwe FunCakes-producten maak je je baksels langer houdbaar, vers én ook nog eens lekkerder!
Bak jij graag from scratch en wil je je baksels zo lang mogelijk lekker en vers houden? Dan zijn deze nieuwe producten van FunCakes héél interessant voor jou! Ze zorgen er niet alleen voor dat je baksels altijd perfect uit de oven komen, maar ze blijven ook langer lekker en vers.
Het FunCakes Baking Elixir: houd je baksels twee keer zo lang goed
Met het nieuwe Baking Elixir van FunCakes til je je baksels echt naar het volgende niveau! Ze blijven namelijk wel twee keer zo lang houdbaar en vers, terwijl de smaak nét zo lekker blijft. Dat komt doordat het Baking Elixir het vochtgehalte in je baksels beschermt. Het is onder andere handig wanneer je iets bakt dat je pas over een paar dagen nodig hebt, als je in grote hoeveelheden bakt of als je baksel niet binnen een paar dagen wordt opgegeten. Je kunt het Elixir gebruiken in al jouw baksels: taarten, cupcakes, koekjes, donuts, scones, muffins…
De grootste voordelen van het Elixir:
- Twee keer langer houdbaar dan normaal
- Verbetert de smaak
- Blijft langer lekker
- Hoe gebruik je het Baking Elixir?
Hoe gebruik je het Baking Elixir?
Het Baking Elixir is eenvoudig te gebruiken. Voeg 10-15 g per kg eindproduct toe. Maak je bijvoorbeeld 500 g koekjesdeeg? Dan voeg je 5-7,5 g Baking Elixir toe aan je deeg.
Omdat het Baking Elixir water bevat, moet je de hoeveelheid ‘natte’ ingrediënten (zoals ei, melk, water etc.) met 20-30% verminderen. Moet je bijvoorbeeld 100 ml melk aan je beslag toevoegen, voeg dan slechts 80 ml toe als je het Baking Elixir gebruikt. Verder hoef je niets aan je recept te veranderen.
De FunCakes Cake Perfector Gel: maak consistentere, lekkerdere en grotere baksels
De Cake Perfector Gel zorgt ervoor dat je baksels altijd perfect en consistent uit de oven komen: gelijkmatig gebakken, met de juiste structuur en extra lekker. De kleurloze gel helpt de lucht in het beslag beter te verspreiden. Daardoor krijg je luchtigere baksels met een groter volume, een perfecte structuur en een heerlijk zachte textuur.
Daarnaast is de gel voor-geactiveerd (in tegenstelling tot bijvoorbeeld bakpoeder), wat betekent dat hij direct begint te werken zodra je begint te mixen. Dit zorgt ervoor dat je minder lang hoeft te mixen! Als je normaal gesproken 10 minuten zou mixen, hoef je nu nog maar 5 minuten te mixen. Dit product kun je aan elk baksel toevoegen!
De grootste voordelen van de Cake Perfector Gel:
- Zorgt voor een groter volume
- Bakt gelijkmatiger
- Mix-tijd daalt met 50%
- Verbetert de smaak
- Verfijnt de textuur
- Maakt je baksel extra zacht
- Houdt je baksel langer vers
Hoe gebruik je de Cake Perfector Gel?
Ook de Cake Perfector Gel is eenvoudig in gebruik. Voeg 0,5-1,5% van het totale ingrediëntgewicht toe tijdens het mixen. Voor een beslag van 1 kg voeg je bijvoorbeeld 5-15 g van de gel toe.
De FunCakes Cake Perfector Powder: verbeter je glutenvrije baksels
Cak Gebruik het in al je baksels: glutenvrije cakes, brood, brownies, koekjes...
De grootste voordelen van de Cake Perfector Powder:
- Verbetert de structuur
- Maakt je baksels zachter
- Verbetert de smaak
- Houdt je baksel langer vers
Hoe gebruik je de Cake Perfector Powder?
Voeg per kg eindproduct 10-20 g Cake Perfector Powder toe aan je beslag.
Kun je deze producten combineren?
Ja! Je kunt deze drie producten perfect met elkaar combineren om van alle voordelen te profiteren.