No bake chocoladetaart - Uit de keuken van Fatima
3 uur
Moeilijkheidsgraad: 2/5

Bereiding
Overige benodigdheden
- 260 gr. Oreo koekjes (24 stuks)
- 80 gr. roomboter, ongezouten
- 250 ml verse slagroom
- 1 etl. Lotus speculoos pasta
- Vers fruit naar keuze
Stap 1: De bodem
Maal de Oreo koekjes fijn in de keukenmachine en roer de gesmolten roomboter erdoor. Stort de kruimels op de bodem van de Wilton Perfect Results Round Tart/Quiche pan en druk de koek met de onderkant van een glas stevig tegen de bodem en de zijkanten. Zet de vorm in de koelkast.
Stap 2: De vulling
Doe de FunCakes chocolade melts puur in een kom. Giet de slagroom in een steelpannetje en breng de slagroom licht aan de kook. Zodra je bubbeltjes aan de zijkanten ziet haal je de pan van het vuur. Giet de warme slagroom direct bij de chocolade en laat dit 2 minuten staan. Roer het vervolgens goed door tot de chocolade volledig is gesmolten en je een egale chocoladesaus hebt.
Stap 3: De taart
Giet de chocolade ganache in de taartvorm en zet de taart voor zeker 3 uur in de koelkast. Smelt de Lotus speculoos pasta au-bain-marie en laat het afkoelen. Giet het vervolgens in een FunCakes spuitzak, knip het puntje er vanaf en maak zigzag bewegingen boven de taart. Zet de taart voor 5 minuten in de koelkast, top de taart met vers fruit naar keuze en smullen maar!
In samenwerking met: Uit de keuken van Fatima
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.