Chocolade Mini Spool Cakes
1 uur
Moeilijkheidsgraad: 2/5

Bereiding
Overige benodigdheden voor 12 stuks:
- 160 gram ei (circa 3 stuks)
- 70 gram boter
- 135 gram water
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Zorg ervoor dat alle ingrediënten voor de brownies op kamertemperatuur zijn. Meng 640 gram mix, 3 eieren, 70 gram boter en 135 ml water tot een dik beslag. Vul de ingevette bakvorm met het beslag en bak de mini cakes in circa 15-18 minuten gaar.
Smelt de blauwe Deco Melts volgens de instructies op de verpakking. Als de Deco Melts te dik blijven, kun je een beetje cacaoboter drops of dipping aid toevoegen. Giet nu de blauwe Deco Melts over de brownies heen. Je kunt de mini cakes eventueel ook nog versieren met stukjes chocolade.
Mede mogelijk gemaakt door Wilton.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.