Al 20 jaar dé taartspecialist
Gratis verzending vanaf €75!
Voor 16:30 uur (ma-do) besteld, morgen in huis*
9.2
Logo van Deleukstetaartenshop.be

Al 20 jaar dé taartspecialist

Gratis verzending vanaf €75!
Voor 16:30 uur (ma-do) besteld, morgen in huis*

Chocolade pops goud

30 minuten

Moeilijkheidsgraad: 2/5

Chocolade pops goud

Chocolade pops goud

30 minuten

Moeilijkheidsgraad: 2/5

Deze chocolade pops zijn gemaakt van red velvet beslag. Daarna hebben we ze gedoopt in pure chocolade en versierd met een vlokje goud!

Bereiding

Overige benodigdheden:

  • 1 ei
  • 35 ml plantaardige olie
  • 70 ml water
  • Plastic pincet

Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 180 gram mix voor Red Velvet cake, 1 ei, 35 ml plantaardige olie en 70 ml water in een kom. Mix dit in 6-8 minuten tot een luchtig beslag.

Verwarm de cake pop maker. Vul een spuitzak met het beslag en knip het puntje hier af. Vul de onderste bolletjes van de cake pop maker met het beslag. Sluit de maker en bak de bolletjes gaar in circa 3-4 minuten. Draai daarna de bolletjes en bak ook deze kant bruin. Verwijder ze daarna uit het apparaat en laat ze goed afkoelen.

Smelt ondertussen 250 gram pure chocolate melts in een chocolade smelter, au bain-marie of in de magnetron. Roer, als de chocolade gesmolten is, er nog een paar melts door totdat deze ook zijn gesmolten. Hierdoor is je chocolade voorgekristalisseerd en laat hij niet wit uit.

Doop de bolletjes voorzichtig in de chocolade, zodat ze helemaal bedekt zijn. Laat ze uitharden op een baking cup. Plaats als laatste een vlokje goud op de bolltjes, gebruik hier een plastic pincet voor.

Benodigde producten

Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.

Toon prijzen en aantallen

Altijd op de hoogte blijven ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!
Nieuwsbrief