Crunchy marshmallow pops
½ uur
Moeilijkheidsgraad: 2/5

Bereiding
Overige benodigdheden:
- Kleine Mars repen
- Gehakte nootjes
Maak de marshmallows volgens het basisrecept of gebruik kant en klare marshmallows.
Snij de kleine Mars repen in kleine stukjes, net zo groot als de marshmallows. Snij de marshmallows door de helft. Leg tussen de twee delen, twee kleine stukjes mars en plaats het lollipop stokje er doorheen.
Smelt circa 170 gram chocolade melts in de magnetron of au bain-marie. Als het geheel goed gesmolten is, roer je er 80 gram melts doorheen om de chocolade af te laten koelen tot circa 30°C. Doop voorzichtig de marshmallows er geheel in en laat ze iets hard worden.
Vul een bord met de gehakte nootjes en rol de marshmallows er voorzichtig doorheen.
Mede mogelijk gemaakt door Wilton.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.