Marshmallow Pops
1 uur
Moeilijkheidsgraad: 1/5

Bereiding
Ingrediënten
- 250 g Wilton Candy Melts® - Lichte Cacao
- 100 g Wilton Candy Melts® - Wit
- FunCakes Sugar Strands XL Mix 70 g
- Witte marshmallows
Benodigdheden
- Wilton Lollipop Sticks 15cm, pk/35
- Wilton Long Candles -White-
- Wilton Disposable Decorating Bags 30cm, pk/12
Stap 1: Voorbereiding
Prik de Wilton Lollipop Sticks in de marshmallows.
Stap 2: Smelt de Candy Melts
Smelt de Wilton Candy Melts volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Dip de marshmallows in de gesmolten chocolade en prik ze in een piepschuimblok of houder. Laat opstijven in de koelkast.
Stap 3: Maak de pops af
Knip de kaarsjes iets korter en plaats ze in de houdertjes. Druk voorzichtig een kaarsje met houdertje in de bovenkant van de gedipte marshmallow. Smelt de Witte Candy Melts volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe ze in een spuitzak. Knip een klein puntje van de spuitzak af en spuit rondom het kaarsje wat van de gesmolten chocolade. Laat dit speels naar beneden druipen voor een ‘smeltend kaarsvet’-effect. Bestrooi direct met FunCakes Sugar Strands XL Colour Mix en laat de pops opnieuw opstijven in de koelkast.
Stap 4: Geniet van de Marshmallow Pops!
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door Wilton.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.