Moscovische Tulband met Suikerbakkerspoeder
2 uur
Moeilijkheidsgraad: 1/5

Bereiding
Ingrediënten
- FunCakes Bakmix voor Biscuit Deluxe 250g
- FunCakes Suikerbakkerspoeder glutenvrij
- 25 ml water
- 4 eieren (ca. 200 g)
- 125 g gesmolten boter
- Poedersuiker
Benodigdheden
- FunCakes Bake Release Spray
- Wilton Recipe Right Non-Stick Afkoelrooster - 40x25cm
- Patisse Tulbandvorm Gietaluminium 2 Ø24cm
- Zeefje
Stap 1: Maak de FunCakes Mix voor Biscuit Deluxe
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160 °C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Maak de 250 g FunCakes Mix voor Biscuit Deluxe met 4 eieren, 25 ml water en 125 g gesmolten boter zoals is aangeven op de verpakking. Mix het beslag 7-8 minuten op de hoogste stand en klop daarna nog 2-3 minuten op een lage snelheid.
Stap 2: Bak de moscovische tulband
Vet de Patisse Tulbandvorm in met de FunCakes Bake and Release Spray en spatel daarna het beslag erin. Bak de cake in de oven in ca. 35 minuten gaar. Stort na het bakken op een taartrooster om af te laten koelen.
Stap 3: Decoreer de tulband met suikerbakkerspoeder
Voeg naar smaak de FunCakes Suikerbakkerspoeder Glutenvrij toe met behulp van een zeef.
Stap 4: Geniet heerlijk van de Moscovische Tulband met Suikerbakkerspoeder!
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door FunCakes
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.