Naked Ombre Cake
2 uur
Moeilijkheidsgraad: 2/5

Bereiding
Overige benodigdheden:
- 80 ml water
- 12 eieren
- 400 ml melk/slagroom
- Satéprikker
Het hart
Rol het FunCakes fondant hot pink dit uit (ongeveer 3-4 mm) en steek met de hart uitsteker een groot hart uit. Prik vanaf de onderkant van het hart een satéprikker in het fondant. Laat dit zo lang mogelijk drogen. Smeer, als het hart helemaal droog is, deze in met de FunCakes clear piping gel. Bedek daarna het hart helemaal met de FunCakes sugar strands colour mix.
Biscuit
Mix 800 gram FunCakes mix voor biscuit met 80 ml water en 12 eieren. Klop het geheel 7-8 minuten op de hoogste stand en daarna 2-3 minuten op een lage snelheid. Verdeel het beslag in 4 porties. Kleur met de Sugarflair paste colour rose pink de porties steeds een tint donkerder roze. Vet de PME deep round cake pannen in met de FunCakes bake release spray. Doe het beslag in de 4 bakpannen en bak de biscuit in ongeveer 15-20 minuten gaar. Stort ze op een taartrooster om ze af te laten koelen.
Enchanted cream
Maak 300 gram FunCakes mix voor Enchanted cream aan zoals beschreven wordt op de verpakking. Doe een groot deel van de enchanted cream in een FunCakes spuitzak met wilton decorating tip #1A en spuit op elke laag biscuit doppen en stapel de biscuits op elkaar. Doe de rest van de enchanted cream in een spuitzak met #1M en spuit boven op de taart mooie toefen. Strooi hier de FunCakes Sugar strands overheen en zet het hart bovenop in de taart.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.