Prachtige taart
Moeilijkheidsgraad: 1/5

Bereiding
Overige benodigdheden:
- Eieren
- Roomboter
- Vulling voor de taart
Bak de biscuit volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat hem afkoelen op een rooster. Snij de biscuit twee keer door en vul hem met een vulling naar wens. Leg de lagen weer op elkaar en smeer de buitenkant af met botercrème of een crème gemaakt van 100 gram roomboter met 100 gram suikerbakkerspoeder.
Kneed de blanke marsepein goed door en rol deze uit op wat poedersuiker. Leg de plak over de taart en druk voorzichtig aan. Snij de overtollige marsepein er af met een mesje. Kneed nu de kleurtjes marsepein goed door en druk ze in de vormpjes van de Wilton mold. Deze is non-stick, je hoeft er dus geen poedersuiker in te gebruiken. Het mooiste is resultaat krijg je als je de vormpjes precies vol doet. Plak de marsepeinen figuurtjes op de taart met een beetje eetbare lijm.
Tip: maak de taart nog feestelijker door hem te decoreren met suikerparels en/of eetbare glitter.
De taart is (afhankelijk van de vulling) 4 dagen houdbaar in de koelkast en 3 maanden in de vriezer.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.