Chocolade Driptaart
2 uur
Moeilijkheidsgraad: 1/5

Bereiding
Ingrediënten
- 640 g FunCakes Mix voor Brownies
- 150 g FunCakes Mix voor Enchanted Cream Choco
- FunCakes Rolfondant Bos Groen
- FunCakes Magic Roll-Out Powder
- FunCakes Bake Release Spray
- Diverse soorten blauw fruit
- 3 eieren
- 70 gram zachte ongezouten roomboter
- 235 ml water
- 100 ml melk
Stap 1: Bak de brownie gaar
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C) en vet de bakpan in met Bake Release Spray. Maak 640 gram FunCakes mix voor Brownies zoals aangegeven op de verpakking en bak de brownie in 45-50 minuten gaar. Stort hem na het bakken op een taartrooster om af te laten koelen.
Stap 2: Maak de Enchanted Cream Choco
Maak 150 gram FunCakes mix voor Enchanted Cream Choco volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de brownie met een taartzaag één keer door en vul en smeer rondom af met de Enchanted Cream. Zorg dat de bovenkant van de brownie de oorspronkelijke onderkant is voor een mooi strak oppervlak.
Stap 3: Decoreer de taart
Kneed 100 gram groene fondant even door, rol het dun uit op een met Magic Roll-Out Powder bestoven werkblad en steek hier verschillende maten blaadjes uit met de plunger set. Smelt de chocolade en giet dit over de cake. Creëer de drip door met een paletmes de chocolade voorzichtig over de rand te duwen. Decoreer met vers fruit en de fondantblaadjes. Zet tot gebruik in de koelkast.
Mede mogelijk gemaakt door FunCakes.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.