Red Velvet Cupcakes
2 uur
Moeilijkheidsgraad: 1/5

Bereiding
Benodigdheden Red Velvet Cupcakes:
- Wilton Recipe Right® Muffin Bakvorm 12 cupcakes
- 330 gram FunCakes Bakmix voor Red Velvet Cake
- 200 gram FunCakes Mix voor Botercrème
- FunCakes Cupcakevormpjes Wit
- FunCakes Suikerdecoratie Hart Rood
- FunCakes Musketzaad Rood
- FunCakes Wegwerp Spuitzakken 30 cm
- Wilton Spuitmondje #032 Open Star
- Wilton Spuitmondje #1M Open Star
- Wilton Spuitmondje #1A Rond
- Wilton Spuitmondje #4B Open Star
- Wilton Spuitmondje #104 Petal
- Patisse Taartrooster Antikleef
- 2 eieren
- 65 ml (55 gram) plantaardige olie
- 330 ml water
- 200 gram monchou
- Ijsbolletjes lepel
Stap 1 Voorbereiding Red Velvet Cupcakes
Verwarm de oven voor op 175 graden (heteluchtoven 160 graden) en verdeel de papieren baking cups over de muffinbakvorm. Er is ongeveer genoeg beslag voor 10 tot 12 heerlijke cupcakes!
Stap 2 Maak Red velvet Cupcakes beslag
Maak de 200 gram FunCakes Mix voor Botercrème aan met 200 ml water. Start dan met de FunCakes Mix voor Red Velvet Cake. Deze meng je met de eieren, plantaardie olie en 130 ml water. Als het beslag klaar is kan je de baking cups vullen! Tip: gebruik hiervoor een ijsbolletjes lepel. Eenmaal gevuld bak je de cupcakes in 20-25 minuten gaar. Haal ze uit de bakvorm en laat ze op een taartrooster afkoelen.
Stap 3 Maak de botercrème af
Maak de botercreme verder af zoals is aangegeven op de verpakking en mix de 200 gram monchou er doorheen. Verdeel de spuitmondjes over verschillende spuitzakken en doe in elke spuitzak wat creme. Decoreer de cupcakes naar eigen inzicht met de verschillende spuitmondjes en de rode hartjes en het rode musket. Het is jouw feestje!
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.