Red velvet pops
1 ½ uur
Moeilijkheidsgraad: 1/5

Bereiding
Overige benodigdheden:
- 1 ei
- 35 ml plantaardige olie
- 70 ml water
- 250 ml slagroom
- 1 eetlepel suikerbakkerspoeder
- Aardebeien
- Vorkjes
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Meng 180 gram mix voor red velvet cake, 1 ei, 35 ml plantaardige olie en 70 ml water in een kom. Mix dit in 6-8 minuten tot een luchtig beslag.
Plaats de mini baking cups in de muffin bakvorm en vul deze met het beslag. Bak de pops in circa 20 minuten gaar. Laat ze na het bakken afkoelen op een rooster. Als ze afgekoeld zijn, verwijder dan de baking cups.
Klop 250 ml slagroom met een 1 eetlepel suikerbakkerspoeder. Plaats spuitmondje 21 in een spuitzak en vul deze met de slagroom. Spuit nu mooie toeven op de mini pops.
Snijd de aardbeien vanaf onderen in, maar laat de bovenkant heel. Vouw ze uit en plaats ze op de toeven. Steek een vorkje in de zijkant en presenteer de pops op een mooie schaal.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.