Rendieren pops
1 ½ uur
Moeilijkheidsgraad: 2/5

Bereiding
Overige benodigdheden:
- 250 gram (room)boter
- 5 eieren (circa 250 gram)
Voor de cake pops meng je 500 gram mix, 250 gram boter en 5 eieren in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vul een spuitzak met het beslag. Verwarm de cakepop maker voor en spuit de onderste vormen vol tot iets onder de rand. Sluit de maker en bak de cakepops in circa 6 minuten gaar. Je kunt de cakepops halverwege de baktijd even omdraaien voor een beter resultaat. Laat de bolletjes afkoelen op een rooster.
Smelt de donkere chocolade au bain marie, in de smelter of magnetron. Dip de onderkant van het stokje in de chocolade en daarna in het balletje. Laat opstijven. Dip daarna het balletje in de chocolade, laat ze uitharden.
Vul de candy mold met chocolade en laat deze uitharden. Tik ze daarna voorzichtig uit de mold.
Decoreer de rendier met de decoraties en de eyeball. Plak deze op de pops met een beetje gesmolten chocolade.
Mede mogelijk gemaakt door Wilton.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.