Sloffenbodem
1,5 uur
Moeilijkheidsgraad: 1/5

Bereiding
Ingrediënten
- FunCakes Mix voor Sloffenbodem 500 g
- FunCakes Amandelspijs 1:1 -250 g
- FunCakes Mix voor Banketbakkersroom 500 g
- 155 g boter
- 2 eieren (ca. 100 g)
- 250 ml water
Benodigdheden
- Patisse Verstelbare Sloffen Rand
- Mengkom
- Mixer
Stap 1: Maak de mix
Meng 500 g mix met 155 g boter en 1 ei en kneed tot een stevig deeg. Laat het deeg ca. 1 uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C).
Stap 2: Maak de sloffenbodem
Rol het deeg uit tot een plak van ca. 8 mm dikte en bekleed hiermee de sloffenring. Meng 250 g amandelspijs met 1 ei en doe dit in een
. Spuit met een zigzagbeweging het spijs op de sloffenbodem.Stap 3: Maak de banketbakkersroom
Meng 100 g mix voor banketbakkersroom met 250 ml water en klop met een garde of mixer in ca. 5 minuten tot een gladde massa. Spuit de banketbakkersroom in het midden van de slof en bak in ca. 20-25 minuten gaar. Laat de slof afkoelen en decoreer naar wens.
Stap 4: Geniet van deze Sloffenbodem!
Mede mogelijk gemaakt door FunCakes.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.