Zoete Cake Pops
1,5 uur
Moeilijkheidsgraad: 2/5

Bereiding
Ingrediënten
- FunCakes Bakmix voor Cupcakes 500 g
- FunCakes Chocolade Melts Puur
- 250 g (room)boter
- 5 eieren (250 g)
- Vruchtenhagelslag
Benodigdheden
- FunCakes Lollipop Stokjes 15cm pk/50
- FunCakes Spuitzakken 41cm pk/10
- Wilton Recipe Right Non-Stick Afkoelrooster - 40x25cm 03-
- Bestron Sweet Dreams - Cake-popmaker
Stap 1: Maak het beslag
Bereid 500 gram van de FunCakes Mix voor Cupcakes zoals is aangegeven op de verpakking. Vul een spuitzak met het beslag.
Stap 2: Maak de cake pops
Verwarm de cakepop maker voor en spuit de onderste vormen vol tot iets onder de rand. Sluit de maker en bak de cakepops in circa 6 minuten gaar. Je kunt de cakepops halverwege de baktijd even omdraaien voor een beter resultaat. Laat de bolletjes afkoelen op een rooster.
Stap 3: Smelt de chocolade melts
Smelt de chocolade melts in de magnetron, chocolade smelter of au bain Marie zoals is aangegeven op de verpakking. Doop de stokjes één voor één in de gesmolten chocolade, steek ze vervolgens in de cakepops en laat ze dan ca. 10 minuten stollen zodat ze vast zitten.
Stap 4: Decoreer de cake pops
Houd de cakepops boven de gesmolten chocolade en giet die er met een lepel over heen tot ze geheel bedekt zijn. Indopen kan ook, maar de kans bestaat dat ze dan van het stokje vallen door de draaibeweging. Laat de overtollige chocolade eraf druipen. Bedek zo alle cakepops en strooi er vruchtenhagel overheen. Steek ze cake pops in een dummy of een stukje piepschuim en laat ze hard worden.
Stap 5: Deel deze heerlijke zoete cake pops uit!
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.