Al 20 jaar dé taartspecialist
Gratis verzending vanaf €75!
Voor 16:30 uur (ma-do) besteld, morgen in huis*
9.2
Logo van Deleukstetaartenshop.be

Al 20 jaar dé taartspecialist

Gratis verzending vanaf €75!
Voor 16:30 uur (ma-do) besteld, morgen in huis*

Zomerse Naked Bruidstaart

5 uur

Moeilijkheidsgraad: 1/5

Zomerse Naked Cake met rood fruit

Zomerse Naked Bruidstaart

5 uur

Moeilijkheidsgraad: 1/5

Deze zomerse gestapelde Naked Cake is ideaal voor zomerse feesten! Met heerlijk vers fruit heb je binnen no time een prachtige taart op tafel staan. Perfect voor een bruiloft of een zomerse barbeque. 

Bereiding

Ingrediënten

  • FunCakes Mix voor Botercrème 600g
  • FunCakes Mix voor Biscuit 1300g
  • FunCakes Bake Release Spray
  • LorAnn Super Strength Smaakstof Sprankelende Wijn
  • 130 ml water
  • 21 eieren
  • 600 ml water
  • 750 gram zachte ongezouten roomboter
  • Heerlijk vers fruit, zoals aardbeien, blauwe bessen, bramen, frambozen, rode bessen

Benodigdheden

  • FunCakes Cake Drum Rond Ø30,5 cm- Zilver
  • FunCakes Cake Board Rond Ø20 cm - Zilver
  • FunCakes Taartkartons Zilver/Goud - Rond - 20cm pk/3
  • Wilton Decorator Preferred® Diepe Bakvorm Rond Ø 20x7,5cm
  • Wilton Plastic Dowel Stokjes set/4
  • Patisse Taartrooster Antikleef 40x25cm
  • PME Taartzaag 46cm
  • PME Paletmes Hoek 23cm

Stap 1: Bereid de botercrème voor

Maak de 600 gram botercrème mix aan met 600 ml water en zet weg

Stap 2: Verdelen van de biscuitmix

Houdt voor de biscuit dit schema aan: 30 cm = 500 gram biscuitmix, 7 ½ ei + 50 ml water. 45-50 minuten bakken 25 cm = 400 gram biscuitmix, 6 eieren + 40 ml water. 40-45 minuten bakken 20 cm = 250 gram biscuitmix, 4 eieren + 25 ml water. 30-35 minuten bakken 15 cm = 150 gram biscuitmix, 3 eieren + 15 ml water. 30-35 minuten bakken

Stap 3: Biscuitmix bakken

Doe de biscuitmix per bakvorm, samen met de eieren en het water in een mengkom en mix dit op hoge snelheid in 8 minuten tot een glanzend beslag en mix het hierna nog 2 minuten na op de laagste stand. Doe het in het ingevette bakblik en bak de biscuit gaar in een voorverwarmde oven van 160 graden hete lucht. Stort hierna meteen op een taartrooster om af te laten koelen.

Stap 4: De botercrème afmaken

Maak ondertussen de botercrème af zoals aangegeven op de verpakking en breng op smaak met de smaakstof.

Stap 5: Snijd de biscuit door

Snijd de biscuits 2 keer door met de taartzaag en zet de 15 en 20 biscuit op een goud/zilver taartkarton (op maat geknipt). De 25 zet je op het cake board en de 30 cm gaat op de drum.

Vul de biscuits met de botercrème en smeer er rondom mee af met zodat je nog wel de biscuit er doorheen ziet. Laat dit goed opstijven in de koelkast.

Stap 6: Het stapelen van de biscuits

Stapel als de biscuits als de botercrème goed hard is geworden op elkaar met op maat geknipte plastic dowels in elke laag.

Decoreer de taart met heel veel vers fruit en zet tot gebruik terug in de koelkast.

Benodigde producten

Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.

Toon prijzen en aantallen

Altijd op de hoogte blijven ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!
Nieuwsbrief