Zwitserse botercrème
15 minuten
Moeilijkheidsgraad: 1/5

Bereiding
Ingrediënten
- 100g FunCakes mix voor Swiss Meringue Botercrème
- 70ml water
- 220g ongezouten roomboter
Stap 1: Klop luchtig
Meng de mix met het water en klopt deze met een garde op de hoogste stand in 8 minuten luchtig.
Stap 2: Voeg de boter toe
Voeg vervolgens in 4 delen de roomboter toe aan het mengsel en mix volledig door voordat je het volgende deel toevoegt. Als je alle delen hebt toegevoegd mix je het mengsel op de hoogste stand in circa 8 minuten tot een gladde crème.
Stap 3: Klaar voor gebruik!
Eén portie crème is voldoende voor het vullen en afsmeren van 1 taart van 20 cm, of het decoreren van ca. 12 cupcakes.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.